Eczacılık Fakültesinden Meslek Tanıtım Toplantısı

 Eczacılık Fakültesi ile Türk Eczacılar Birliği 37. Bölge Sivas Eczacılar Odası’nın iş birliği ile ‘Meslek Tanıtım Toplantısı’ etkinliği düzenlendi.

 

Tıp Fakültesi Behsat Önol Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim, BERKO İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran, 37. Bölge Sivas Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süha Özyazıcı, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

 

BERKO İlaç firmasının, faaliyetleri ve üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri hakkında yaptığı kısa sunumun arkasından Ecz. Berat Beran, eczacılık, ilaç sektörü ve mesleki deneyimleri hakkında öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

 

Öğrencilik yılları ve iş hayatında karşılaştığı zorluklar karşısında nasıl akılcı çözümler bulduğuna değinen Beran, hayatta şans diye bir şey olmadığını, başarıya ulaşmak için bıkmadan ve zorluklara karşı dik durarak çok çalışmanın gerekliliğine vurgu yaptı. Bugün Türkiye’nin önde gelen yerli ilaç firmalarından birisi olmasının temelinde girişimci bir ruh, çok çalışma azmi ve daima risk almada cesaretli olmanın önemine değindi.

 

Çalışmak, öğrenmek ve üretmek konusunda istekli olan herkese destek olacaklarını vurgulayan Ecz. Beran, fakülte öğrencilerine de gerek staj gerekse mezuniyet sonrası iş hayatında firma olarak destek olabileceklerini ve kapılarının açık olduğunu söyledi.

 

Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim tarafından, BERKO İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Berat Beran’a katılımından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.



Haber Tarihi : 06.11.2018

AYLARA GÖRE HABERLER