Rektörümüzden Sivas Belediyespor Yönetimini Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonrasında kulüp başkanlığına seçilen Hasan Karaman ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarete Rektör Danışmanı Prof. Dr. Recep Toparlı ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan Sınırkavak da eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Sivas Belediyespor yönetimine başarı dileklerinde bulunarak, “Üniversite yönetimine geldiğimiz günden bu yana spora önem verdik ve birçok başarı elde ettik. İnşallah 2017-2018 yılında da bu başarıları artırarak devam ettireceğiz. Spor tesislerimizde yenileme çalışmaları yaptık; Taha Akgül Spor Salonumuzu açtık. Taha Akgül Spor Salonu Türkiye’nin önemli spor salonlarından bir tanesi. Sivas Belediyespor’a yardımcı olabileceğimiz her konuda da destek vereceğiz.” dedi.

Konuşmasının devamında Rektörümüz Yıldız, “Yıldız Dağı Yüksek İrtifa Merkezi inşaatı tamamlandıktan sonra sizlerle birlikte tüm sporcuların hizmetine sunacağız. İnşallah bizim Sivasspor’dan beklediğimizi sizden de bekliyoruz; bir üst lige inşallah şampiyon olarak çıkmanızı umuyoruz.” dedi.

Sivas Belediyespor Başkanı Hasan Karaman ise konuşmasında, “Gerek salon gerekse diğer tesisler noktasında Üniversitemizden faydalanıyoruz. Bize o tesisleri açtığınız için teşekkür ederiz. Sportif anlamda şehrimize katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bize. Bu doğrultuda birbirimize destek olmak zorundayız. Sizlerin sportif faaliyetlerinizde bizden bir talebiniz varsa Belediyespor olarak üzerimize düşen bir şey varsa hazırız.” dedi.

Rektörümüz Alim Yıldız, kulüp başkanı Hasan Karaman’ı ziyaretinin ardından Sivas Belediyespor’un antrenman yaptığı sahaya giderek takıma tatlı ikramında bulundu, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet etti. 



Haber Tarihi : 26.07.2017

AYLARA GÖRE HABERLER