Hastane Personellerimizden Örnek Davranış

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli Hülya Güney, Meltem Titiz, Selda Karabulut ve Kübra Yıldırım yaptıkları sosyal sorumluluk projesiyle örnek bir davranış sergilediler.


Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde Nöroloji EMP Laboratuvarında görev yapan Meltem Titiz’in tedaviye gelen ihtiyaç sahibi bir çocuktan etkilenerek Hülya Güney’in de desteği ile yaptıkları sosyal sorumluluk projesi ile örnek davranış sergilediler.

Yardıma muhtaç çocuklar için oyuncak, kıyafet ve bez gibi malzemeleri toplayan Güney, Titiz, Karabulut ve Yıldırım Hastane Başhekimimiz Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan’ın da hazır bulunduğu programda malzemeleri Hayat Ağacı Derneği sorumlularına teslim ettiler.

Programda bir açıklama yapan Başhekim Prof. Dr. Doğan, “Emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum. Kendi aralarında topladıkları kıyafet, bebek bezi ve oyuncaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere belediyemiz bünyesindeki Hayat Ağacı Derneği’ne verdiler. Buradan inşallah ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşır.” dedi.

Hayat Ağacı Koordinatörü Emrullah Ünal ise “Hayat Ağacı Derneği’ne yapılan hediyeler için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yönetimine ve Hastane çalışanlarına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun hepsinden.” diye konuştu.

Bu proje de emeği geçen Büket Göktaş, Kübra Demir, Selda Karabulut ve destek veren tüm personelimize teşekkür ederiz.
 

 



Haber Tarihi : 22.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER