Sosyal Hizmet Kulübünden Kitap Bağışı

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü, Sosyal Hizmet Bölümü öğrencilerinin bağışlarıyla toplanan kitapları Sivas Merkez Olukman Köyü İlkokulu Kütüphanesine bağışladı.


Olukman Köyü Kütüphanesi’nin düzenlemesini yapan öğrenciler köy çocuklarını yeni kitaplarıyla tanıştırdılar ve öğrencilerle birlikte kitap okudular. Daha sonra sınıflarda serbest resim atölyesi çalışması yapıldı. Kitap okuma ve atölye çalışmalarından ardından müzikli eğlence ve palyaço gösterileri eşliğinde ip atlama, el baskısı, yüz boyama, yumurta taşıma yarışması etkinlikleri yapıldı. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Ahmet Türk, “Çocukların geleceğine yapılan en büyük yatırım onları kitapla tanıştırmaktır. Bölümümüz adına kitap bağışladığımız kütüphanede köyde yaşayan çocuklarımızı yeni kitaplarıyla tanıştırıp hep birlikte okuma saati yaptık. Çeşitli atölye çalışmaları gerçekleştirdik. Hep birlikte çocuklarımızın yaptığı resimlerde hayalleri ile geleceğe uzandık. Tertemiz minik kalplere dokunmanın mutluluğu bizim için paha biçilmez. Kardeşlerimizin mutluluğuna bir nebze olsun katkımız olduysa ne mutlu bizlere. İlk defa palyaço gören çocukların mutlulukları enerji kaynağımız oldu. Başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere kıymetli hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Okul Müdürü Ramazan Demir ise çocuklar adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kulüp üyelerini çocukların karne törenine davet etti.
 



Haber Tarihi : 15.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER