Rektörümüz, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim, Rektör Prof. Dr. Yıldız’a okul hakkında bilgi verdi.
 
Ardından öğrenci kantinine geçen Rektör Prof. Dr. Yıldız ve Müdür Doç. Dr. Alim, öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.
 
-Kaymakamlık ve İlçe Belediyesine Ziyaret-
 
Rektör Prof. Dr. Yıldız daha sonra Yıldızeli Kaymakamlığına ve ardından da Yıldızeli Belediyesine geçerek Kaymakam Ahmet Can Pınar ve Belediye Başkanı Yılmaz Navruz’u makamlarında ziyaret etti.
 
Ziyaretlerdenen duydukları memnuniyeti dile getiren Kaymakam Can Pınar ve Başkan Navruz, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nun ilçe için önemime değinerek okulun daha fazla geliştirilmesi noktasında ortak çalışmaları devam ettirmeye hazır olduklarını ifade ettiler.
 
Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nun önemime değinen Rektör Prof. Dr. Yıldız, Cumhuriyet Üniversitesi olarak diğer ilçelerde bulunan Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarla birlikte Yıldızeli Meslek Yüksekokuluna da gereken destek ve katkıyı sunmaya hazır olduklarını söyleyerek Kaymakam Can Pınar ve Başkan Navruz’a, okula verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.



Haber Tarihi : 27.09.2016

AYLARA GÖRE HABERLER