Eski Rektörlerimizden Prof. Dr. İlyas Dökmetaş’tan Rektörümüze Ziyaret

Eski Rektörlerimizden Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, ‘’Öncelikle hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Üniversitemiz Sivasımızın en önemli markalarından biri. Bu önemli markayı daha iyi yerlere getirmek bizlerin görevi. Bu anlamda Rektör Hocama başarılar diliyorum. Eğitim ve fiziki kalitesi üst seviyelerde olan bir üniversite için el ele verip çabalamamız lazım. Alim Hocamın başarılı olacağından şüphem yok.’’ dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Ziyaretlerinden dolayı hocama teşekkür ediyorum. Bizim önceliğimiz Üniversitemiz ve Sivas. Üniversitemizin daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. İlyas Hocam ve daha önceki Rektörlerimizin yaptıkları çalışmaları daha üst seviyeye taşımayı arzu ediyoruz, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Üniversitemizin, Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olan üniversiteler arasında yer alması için gayret edeceğiz.’’ dedi.

Haber Tarihi : 16.01.2017