Birimler Arası Personel Futsal Turnuvası Sona Erdi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Üniversitemizin farklı birimlerinde çalışan personelimizin kaynaşmasını spor aracılığıyla sağlamak, kurumsal aidiyeti güçlendirerek iç paydaşlar düzeyinde etkinlikler yapmak amacıyla düzenlenen Birimler Arası Personel Futsal Turnuvası sona erdi.

 

15 Temmuz Cumhuriyet Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 12 takımın katılım sağladığı turnuva 4 gruptan oluşurken gruplarda üçer takım yer aldı. Müsabakalar sonucunda her grubun birinci ve ikincileri yarı finale yükseldi.

 

Yarı final müsabakalarında Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni yenerek finalist olurken Spor Bilimleri Fakültesi de Rektörlük B takımını yendi ve finale yükselen diğer takım oldu.

 

3’üncülük ve 4’üncülük müsabakasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Rektörlük B takımını 7 – 2 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. 

 

Final karşılaşmasında ise Cumhuriyet Meslek Yüksekokulu Spor Bilimleri Fakültesini 5-4’lük skorla geçti ve Birimler Arası Personel Futsal Müsabakalarının şampiyon olarak tamamladı.

 

Finalde mücadele eden takımların kupalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Alim, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Muammer Çırçır verdi.



Haber Tarihi : 11.02.2020

AYLARA GÖRE HABERLER