Anadolu Üniversitesi ve Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörlerine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer’i ziyaret etti.

Üniversiteler arası iş birliğinin önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Anadolu Üniversitesi ve Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi ülkemizin önemli üniversiteleri arasında yer almaktadır. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde üniversitelerimiz arasında hangi alanlarda iş birliğinin yapılabileceği ve ortak yapılabilecek bilimsel projeleri değerlendirdik. İnşallah üniversitelerimiz ile birlikte ülkemizin 2023, 2071 hedefleri doğrultusunda güzel projelerde beraber çalışmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Haber Tarihi : 30.07.2018