Otomasyon Kariyer Günü

 Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamın Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Yan Sanayi Endüstriyel Bakım Onarım Elemanı Yetiştirme Projesi Otomasyon Kariyer Günü Programı Üniversitemiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

 Programa Valimiz Davut Gül, Belediye Başkanı Yardımcısı Mahir Kuzucu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, kurum müdürleri, öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda katılımcılara projenin tanıtım filmi izletildi.

 Programda konuşan Valimiz Davut Gül, işsizliğin en önemli sorunlardan biri olduğunu belirterek,  "Bunu en iyi anlayacak olanlar da sizlersiniz. Çevrenizde, kendi hayatınızda ve geleceğe bakarken görüyorsunuz. Fakat işsizliğin çaresizlik olmadığını da çok iyi biliyorsunuz. Yine etrafımıza baktığımızda nitelikli elemanların aranan eleman olduğunu ve bunlar için işsizliğin sorun olmadığını, üniversiteyi veya meslek lisesini bitirmenin devlette çalışmak anlamına gelmediğini hepimiz biliyoruz. Önemli olan nitelikli eleman olmak." dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.



Haber Tarihi : 21.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER