Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Üniversitemizde Söyleşi Gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı İlnur Çevik Üniversitemizin davetlisi olarak şehrimize geldi.

Çevik, Üniversitemiz Kültür Merkezinde “Türkiye İstikrarlı Yürüyor” konulu söyleşi gerçekleştirdi.

Söyleşiye, Valimiz Davut Gül, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Vali Yardımcıları, Rektör Yardımcıları, Rektör Danışmanları, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcısı, Dekanlar, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri,  kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açış konuşmasını yapan Rektörümüz Yıldız, “Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı İlnur Çevik’i Üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyorum. Kendileri Cumhurbaşkanlığı sSistemi dâhil olmak üzere bizlere birçok konudan bahsedecekler. Ülkemizin istikrarlı yürüyüşünü birinci ağızdan dinleme şansımız olacak.” dedi.

Daha sonra Başdanışman Çevik söyleşisini gerçekleştirdi. Çevik, “Türkiye son 15 yıldır istikrarlı bir şekilde yürüyor. Gerek ekonomik gerek siyasi gerekse askerî anlamda büyük atılımlar gerçekleştirdik. Fakat bu çalışmalar henüz istediğimiz seviyede değil. Çünkü şu anki sistem buna müsaade etmiyor. İki başlılık söz konusu. Ülkemizin önünü açmak, geçmiş dönemde yaşadığımız sıkıntıları yaşamamak için Cumhurbaşkanlığı Sistemi gerekli.” ifadelerini kullandı. Söyleşinin ardından Başdanışman Çevik, kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Programın sonunda Vali Gül ve Rektörümüz Yıldız, Başdanışman Çevik’e hediye takdiminde bulundular.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch  KANAL 58

 




Haber Tarihi : 16.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER