2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

2017 – 2018 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Üniversitemizde öğrencilerimiz ders başı yaptı.

ÖSYS Merkezî Yerleştirme sonuçlarına göre bu yıl Üniversitemizde okumaya hak kazanan öğrencilerimizle diğer yıllarda bu hakkı kazanan yaklaşık 56.000 öğrencimiz  bugün itibarıyla ilk derslerine girerek eğitimlerine başladılar.

Her geçen yıl tercih edilen üniversiteler sıralamasındaki çıtasını yükselten Üniversitemize bu yıl e-devlet üzerinden 7020 öğrenci kayıt yaptırırken 1670 öğrenci de bizzat kayıt kabul merkezimize gelerek kayıt yaptırdı.

Üniversitemizi yeni kazanan öğrenciler yerleşkemizi gezerek ilk izlenimlerini edindiler.

Öğrencilerimiz üniversitesi yerleşkesinin oldukça büyük ve geniş olduğunu belirterek, "Sivas tarihî ve güzel bir şehir, üniversite de güzel, yeni eğitim ve öğretim yılının bütün arkadaşlarımız için hayırlı olmasını diliyoruz." dediler.

Haber Tarihi : 18.09.2017