İletişimciler Topluluğu Kulübü Tarafından "TRT’li Olmak" Konulu Söyleşi Düzenlendi

Üniversitemiz Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu İletişimciler Topluğu Kulübü tarafından "TRT’li Olmak" konulu söyleşi programı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşi programına, Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programa konuşmacı olarak katılan TRT Spor’da görev yapan kurgu operatörü Akif Kaya, öğrencilere meslek hakkında bilgiler verdi.

Program sonrası Cumhuriyet Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Yalman konuşmacı Kaya’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Haber Tarihi : 18.10.2022