Milletvekili Ahmet Özyürek’ten Rektörümüze Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ve beraberindekiler Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Şehrimize, Üniversitemize hayırlı işlerinizi bekliyoruz. Üniversitemizin bazı problemleri var. Bu konuda sizlerden diğer vekillerimizle beraber yardım isteyeceğiz. Üniversitemiz şehrin görünmeyen bir fabrikasıdır. Kadro konusunda sıkıntılarımız var. Şu an kadro hususunda % 97 doluluk oranı var. Hem akademik hem de idari  kadroya ihtiyacımız var. İnşallah bundan sonra Sivas’ımız için, Üniversitemiz için beraber çalışacağız.” dedi.


Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek ise “Sivasımızla ilgili, Üniversitemizle ilgili üstümüze ne düşerse sorunların çözümü konusunda birlikte istişare ederek çözmek istiyoruz. Biz her zaman sizlerin yanındayız. Üniversitenin nüfusu 60.000’e yakın ve bu da Sivas merkez nüfusunun % 15’ine tekabül ediyor. Üniversitenin ekonomik olarak da Sivas’a çok şeyler kattığını biliyoruz. Bunun yanında eğitim çok önemli. Özellikle Cumhuriyet Üniversitemiz Türkiye’de bir marka gerçekten. Zaten isminin Cumhuriyet olması bir markadır. Bunun için üzerimize ne düşüyorsa teşkilatımızla beraber sizlere yardımcı olmak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.


Ziyarette Rektörlük Şeref Defteri’ni de imzalayan Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’e Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ziyaretin anısına kitap hediye etti.



Haber Tarihi : 23.07.2018

AYLARA GÖRE HABERLER