İlahiyat Fakültesi Öğrencileri “Söz Meclisinde”

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve ekibi Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelerek birebir sohbetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda ayda bir düzenlenen “Söz Meclisi” isimli programın bu haftaki konukları İlahiyat Fakültesi öğrencileri oldu.

Öğrencilerimizin yanlarında olduklarını hissettirmek, onların istek ve şikâyetlerini dinleyerek kısa sürede çözüm üretmek amacıyla Üniversitemiz Konukevi’nde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Taner Çifçi, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Hasan Özalp, Doç. Dr. Ali Yılmaz, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş, Fakülte Sekreteri Bedrettin Gündoğdu ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı’nın hazırlayıp sunduğu programda Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız hayatından kesitler anlatarak öğrencilerle tecrübelerini paylaştı ve kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevapladı.

Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.



Haber Tarihi : 13.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER