Üniversite- İŞGEM İş Birliği Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz, Cumhuriyet Teknokent, Yaşar Üniversitesi ve Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) firma temsilcilerinin katılımıyla iş birliği toplantısı düzenlendi.

 

İŞGEM hizmet binasındaki toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği (KÜSİ) Sivas İl Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Şimşir, İsveçli İşletme Profesörü Leif Grahm, Üniversitemiz öğretim elemanları, Cumhuriyet Teknokent ve Yaşar Üniversitesi temsilcileri ile firma temsilcileri katıldı.

 

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı projesi kapsamında Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı destekleri hayata geçirilen Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) hakkında açıklama yapan Sivas İŞGEM Proje Lideri İsveçli İşletme Profesörü Leif GRAHM, toplantıda İŞGEM, üniversiteler ile ortak çalışmalar ve projelerin geliştirilmesi konularında katılımcılara bilgi verdi.

 

Kamu Üniversite Sanayi İş Birliği (KÜSİ) Sivas İl Temsilcisi Prof. Dr. Mehmet Şimşir yaptığı konuşmada, “Buradaki toplantıların asıl amacı birbirimizle tanışmak ve bu birliktelikten ortak projeler çıkması, birbirimizin problemlerini çözmemiz. Bu vesile ile küçük gurupların oluşması ve bu gurupların program dâhilinde ortak projeleri hayata geçirmesi amaçlanmaktadır. Ben bu toplantıya katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

Toplantı kamu üniversite sanayi iş birliği ve koordinasyonunun daha ileri noktalara taşınması konusunda yapılan bilgi alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.



Haber Tarihi : 13.08.2018

AYLARA GÖRE HABERLER