2020 Akademik Performans Destek Ödülleri Töreni Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) 2020 Akademik Performans Destek Ödülleri Töreni Gerçekleştirildi.

 

SCÜ Vakfı tarafından makale, kitap-kitap bölümü, fikrî sınaî mülkiyet hakları, proje, Cumhuriyet Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetleri, ödül, bilimsel kongre, sempozyum, çalıştay, sosyal, sportif ve sanatsal faaliyet organizasyonları başlıkları altında ulusal ve uluslararası alanda çalışma yapan akademisyenlere verilen ödüller sahiplerini buldu.

 

SCÜ Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, Belediye Başkan Vekili Turan Topgül, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ahmet Alim, Genel Sekreter Prof. Dr. Kadir Özköse, SCÜ Vakfı Genel Sekreteri Öğr. Gör. Mahmut Günay, dekanlar, müdürler, akademik ve idari personel katıldı.

 

Programda bir konuşma gerçekleştiren SCÜ Rektörü Yıldız 47 yıllık bir geçmişe sahip olan Üniversitede olduğunu hatırlatarak, “Göreve geldiğimizden itibaren akademik çalışmalara önem veriyoruz. Bilimsel çalışma yapan arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.” Dedi.

 

Akademisyenlerin eğitim vermek ve araştırma yapmak gibi görevlerinin olduğunu kaydeden Rektör Prof. Dr. Yıldız, “Çok şükür ileriye yönelik çalışmalar yapılıyor. Gelecek yıllarda daha fazla bilimsel çalışmanın yapılacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Rektör Yıldız konuşmasının sonunda salonda bulunanlara SCÜ’nün Üniversite Sıralamasında 11 basamak yükseldiği müjdesini verdi. 

 

Rektör Yıldız’ın konuşmasının ardından Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından mini konser düzenlendi.

 

Konserin sonrasında ödül alan akademisyenlere ödüller ve teşekkür belgeleri verildi. 
 



Haber Tarihi : 26.11.2021

AYLARA GÖRE HABERLER