Yemekhanelerimizde Değişim Dönüşüm Devam Ediyor

Öğrenci odaklı çalışmalarını sürdüren Rektörlüğümüz, öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda yemek yemeleri için tabldot sistemine son verdi.


Bu kapsamda Üniversitemiz Merkezî Kafeterya’da eskiyen tabldotta yemek sisteminden tabak sistemine geçiş yapıldı.


Öğrencilerimiz, yapılan bu değişiklikten dolayı memnun olduklarını belirtirken Ebelik Bölümü birinci sınıf öğrencisi Güler Bilen, “Bence çok iyi oldu bu sistem. Tabldot sistemindeyken tek tabakta alıyorduk ama bu sistem bize değer verildiğini hissettiriyor. Rektörümüze ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.” dedi.


Tıp Fakültesi beşinci sınıf öğrencisi Emre Gedik ise, “Bu değişiklik gayet güzel oldu. Eskiden tabldot sistemi vardı bildiğiniz gibi. Yemekler birbirine karışıyordu. Şu an daha çağdaş, daha modern görünümlü oldu.” diye konuştu.


Çok Amaçlı Salon Yeni Görünümüyle Hizmete Açıldı


Üniversitemiz Personel Yemekhanesinin üçüncü katında yer alan Çok Amaçlı Salon personelimizin hizmetine sunuldu.


Öğrencilerimiz gibi personelimizin de daha iyi şartlarda yemek yemesini önemseyen ve bu yönde çalışmalarına devam eden Rektörlüğümüz, daha iyi hizmet verebilmesi için tadilata alınan ve yapılan çalışmalarla birlikte daha modern bir görünüme kavuşan Çok Amaçlı Salon’da yemek verilmeye başlandığını duyurdu.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Çalışmalarımızı insan odaklı sürdürmeye devam ediyoruz. Bizim için önemli olan öğrencilerimizin ve personelimizin daha iyi şartlarda yaşamasıdır. Bundan sonra da çalışmalarımız bu minvalde olacaktır.” açıklamasında bulundu.



Haber Tarihi : 15.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER