Gürün Türk Telekom Çok Programlı Lise Öğrencilerinin Ziyareti

Gürün Türk Telekom Çok Programlı Lisesi öğrencileri yükseköğrenim öğrencilerinin çalışma alanlarında onları gözlemleyerek kariyer planlaması yapmaları ve bu başarıya giden yolda motivasyonlarını artırmak amacıyla Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Gerçekleşen programda öğretmenleri önderliğinde Edebiyat Fakültesini gezen öğrenciler dersliklerde Prof. Dr. Recep Toparlı ile bir araya geldiler. Üniversitemiz hakkında bilgi veren Prof. Dr. Recep Toparlı, program sonunda öğrencilere Üniversitemiz ile ilgili tanıtıcı materyaller hediye etti. Toplu fotoğrafın ardından Edebiyat Fakültesi’nden ayrılan öğrenciler gezilerine Güzel Sanatlar Fakültesi’nde devam ettiler. Büst çalışması sırasında derse konuk olan öğrencilere yeteneklerinin farkına varmaları ve bunların üzerine gitmeleri gerektiğinden bahsedildi. Ardından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu da gezen öğrenciler, toplu fotoğraf çekiminin ardından üniversitemizden ayrıldı.

Haber Tarihi : 03.01.2019