Bekir Develi Üniversitemizde Söyleşi Gerçekleştirdi

TRT kanalında yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan Televizyon Programcısı Bekir Develi Üniversitemiz 2019 Bahar Şenliği kapsamında “Hikâyelerle Anadolu İrfanı” isimli söyleşide öğrencilerle buluştu.

Üniversitemiz 4 Eylül Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve eşleri, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, il protokolü, üniversite yönetimi ile öğrenciler katılırken söyleşi samimi bir sohbet havasında geçti.

Yaptığı ulusal ve uluslararası gezilerde kendisinde derin izler bırakan insan hikâyelerini paylaşan Develi, Anadolu insanının dünyanın en misafirperver insanının olduğunu anlattı.

Anadolu’nun bütün renkleriyle bir bütün olduğunun altını çizen Develi, bunun kültürel ve sosyal manada büyük bir avantaj olduğunu anlattı.

Öğrencilere hayallerinin peşinden cesaretle gitmelerini öneren Develi, yanlış yapmaktan korkmamaları gerektiğini ifade etti

Program sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Bekir Develi’ye teşekkür belgesi, çiçek ve hediye verdi.

Haber Tarihi : 18.04.2019