İki Önemli Marka Bir Arada

Demir Grup Sivasspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın misafiri olarak sabah kahvaltısında Turizm Fakültemizin Mihmandar Uygulama Oteli’nde bir araya geldiler.


Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Demir Gurup Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, üniversite yönetimimiz, Sivasspor teknik heyeti ve sporcular katıldı. 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız programda, “Sayın kulüp başkanım, değerli yöneticiler ve kıymetli futbolcular, üniversitemize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sivasspor Sivasımızın en önemli markalarından biridir. Sivas’ın iki önemli markasından biri Sivas Cumhuriyet Üniversitesi diğeri Sivasspor’dur. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 1974’te kurulmuştur. Üniversiteler bulunduğu şehri kalkındıracak bulunduğu şehre hedef gösterecek yerlerdir. Biz de bunu yapmaya çalışıyoruz. Sivas bütün kurumlarıyla bir araya gelerek ortak yapabileceğimiz şeylerde birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar diliyorum. Üniversite olarak Sivasspor için dün olduğu gibi bugün ve yarın da Sivassporumuzun yayındayız, destekçisiyiz. Bu noktada yapmamız gereken ne varsa onu yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ise “Değerli Rektörüm, değerli hocalarım, hem şahsım yönetim kurulum hem de futbolcularımız adına nazik davetinizden ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yarın öğretmenler günü. Sizlerin bu özel gününüzü şimdiden kutluyorum. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ne zaman ihtiyacımız olsa bize her zaman kapılarını açan şehrimizin çok önemli bir kurumu. Bu iş birliğimizin, bu iyi niyetin artarak devam etmesini tüm kalbimle arzuluyorum ve tekrar bu güzel organizasyon için sizlere ve değerli hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a günün anısına 58 sırt numaralı Sivasspor forması hediye etti.

Program sonunda Demir Gurup Sivasspor’un formda isimlerinden Romen futbolcu Gabriel Torje’nin doğum günü dolayısıyla ünlü futbolcuya sürpriz yapılarak doğum günü pastası kesildi.
 
 



Haber Tarihi : 23.11.2018

AYLARA GÖRE HABERLER