Öğrencilerimizden Şehitlerimiz İçin Yürüyüş

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri şehitlerimiz için yürüdü.

 

Yüksekokul’dan başlayan yürüyüş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda son buldu. İlçe Jandarma Komutanlığı’nda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu.

 

İlçe Jandarma Komutanlığında öğrenciler adına bir konuşma yapan Oğuzhan Sağıroğlu, “Kahraman askerlerimizi yitirdiğimiz hepimizi derinden üzen hazin olayın üzerine özellikle ulusal birlikteliğimizi biraz daha güçlendirmek, askerimize moral ve destek vermek amacıyla bir araya geldik. Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğrencileri olarak şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır, tüm milletimize başsağlığı diliyoruz.” dedi

 

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Özgür Cengiz, “Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet kalanlarımıza sabırlar diliyorum, Afrin’de Cephede olan arkadaşlarımızın, halkın ve gençlerin desteğini görmüş olduklarında kendilerinden daha emin daha inançlı bir şekilde görevlerini yapacaklardır, halkımızın tek yürek olması ordumuza en büyük destektir, her zaman bir olalım, Afrin’deki askerlerimizin ve kendi adıma burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Kur’an-ı Kerim ve Bayrak takdim edildi.
 



Haber Tarihi : 10.03.2020

AYLARA GÖRE HABERLER