CÜSEM’den Kurs Tanıtımı

 Eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanında her yaştan ve meslek grubundan insanın yararlanabileceği eğitimler düzenlemek; ülkenin yetişmiş insan gücü ihtiyacına cevap vermek amacıyla faaliyet gösteren Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) öğrencilerimiz için kurs düzenlemeye devam ediyor.

 

Kurs sayısı ve öğrenci sayısı anlamında tarihinin en etkin ve verimli dönemini geçiren CÜSEM, yaptığı kursları öğrencilere tanıtıyor. 2018-2019 eğitim- öğretim döneminde açılacak olan kursların ilk tanıtımı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerine yönelik olarak KPSS alan (A Grubu) bilgilendirme ve rehberlik hizmeti sunmak üzere düzenlendi.

 

Toplantıya CÜSEM Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz Daşlı ile konuşmacı olarak kurs eğitmenleri Maliye Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Coşkun Karaca ve eğitmen Orhan Çelik katıldı.

 

Katılan Öğrencilere KPSS Alan Grubu tanıtımı, sınav içeriği, puan türleri ve alım yapan kurum ve kuruluşlar hakkında bilgiler verildi.  Bu eğitimleri vermek için ciddi bir çalışma ve hazırlık yapan CÜSEM’de, alan sınavına hazırlanan öğrencilerimize sunulan fırsatların ve indirimlerinde anlatıldığı seminerde, çekilişle öğrencilere Alan kitapları hediye edildi.



Haber Tarihi : 09.10.2018

AYLARA GÖRE HABERLER