Mihmandar Oteli Açık Havada Açık Büfe Kahvaltı Hizmetine Başlıyor

Yapılan tadilatın ardından geçtiğimiz yıl hizmete giren Mihmandar Oteli’nde yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte açık büfe kahvaltı hizmeti 28 Eylül 2019 Cumartesi günü başlayor.

 

Dekoru, kalitesi, servisi ve fiyatları ile ilimizde tek olan otelimize her geçen gün ilgi büyürken Sivas’ın en modern tesisi olma özelliğini de taşıyor.

 

Muhteşem bir doğa manzarası içerisinde açık büfe ve serpme kahvaltı hizmetine de başlayacak olan Mihmandar Oteli’nde Üniversitemiz personeli ve öğrencilerine de %20 indirim imkânı sunuluyor.

 

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Koç yaptığı açıklamada, “Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Uygulama Otelimiz Mihmandar Otel’de 28.09.2019 tarihinden itibaren her Cumartesi ve Pazar kahvaltı hizmetine başlayacağız. Otelimiz ilimizdeki  Sivas manzaralı tek oteldir. Otelimizin çok güzel bir seyir alanı bulunmaktadır. Her hafta sonu vatandaşlarımıza açık büfe ve serpme kahvaltı ile Sivas’ı seyretme imkânı sunuyoruz. Yenilenen yüzümüz ve artan çeşitlerimizle misafirlerimizi hafta sonları bekliyoruz.” dedi.

 

Dekan Prof. Dr. Koç, gelen müşterilerinin çocukları için de özel alanlar oluşturulduğunu ifade ederek, “Düzenli olarak yapacağımız bu kahvaltıda minik yavrularımızı da düşündük. Bu kapsamda onlar için oyun park alanları inşa ettik. Aynı zamanda çocukların hayvan sevgisi kazanması için de küçük bir hayvanat bahçesi inşa etmiş bulunmaktayız.” diye konuştu.

 

Kahvaltı fiyatları hakkında da bilgiler aktaran Koç “Zengin menümüzün fiyatlarını daha uygun hâle getirdik. Üniversite personelimiz ve öğrencilerimize indirimli olarak kişi başı 20 lira, dışardan gelen müşterilerimize ise kişi başı 25 liradan hizmet vereceğiz.” şeklinde konuştu.



Haber Tarihi : 27.09.2019

AYLARA GÖRE HABERLER