Biyokimya Semineri Düzenlendi

Fen Fakültesi Biyokimya Öğrenci Kulübü tarafından öğrencilerin Biyokimyanın temellerini oluşturan kimya ve biyoloji disiplinlerinde daha ayrıntılı bilgiler edinmesi için “Biyokimya” seminerleri dizisinin ilki gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Erfüz Edgüer Konferans Salonu’nda gerçekleşen programda Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dursun Saraydın akademik camiada daha önceden temel bilimlerin farklı olarak temel bilimlerde uzmanlaşmaların olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Saraydın daha önce yapmış olduğu bilimsel çalışmalar hakkında bilgi vererek, kimya alanının spesifik konuları hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Soru cevap bölümünün ardından Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İdris Zorlutuna tarafından Prof. Dr. Dursun Saraydın’a teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : 17.12.2018