UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri Düzenledi

Fakültelerimiz, Yüksekokullarımız ve Meslek Yüksekokullarımız, UNILOOK Türkiye Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri kapsamında Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ortaöğretim öğrencilerine yönelik Üniversite ve Meslek Tanıtım Fuarı’na katıldı.

Yurt içinden devlet, vakıf ve özel 17 üniversitenin de katıldığı fuarda öğrencilere fakülte ve meslek yüksekokullarımız hakkında bilgi verildi.

Katılımın yoğun olduğu programda öğrenciler tercihlerinde önemli olabilecek mühendislik, tıp, güzel sanatlar, eğitim ve fen alanında bilgilendirildiler.

Fuara gelen öğrenciler yaptıkları açıklamalarda, “Çok güzel oldu. Okullar hakkında bilgi sahibi olduk. Üniversite sınavlarına hazırlanıyoruz. Bu fuarlar bizler için tercih konusunda yardımcı olacak. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler.

Haber Tarihi : 08.04.2019