Rektörümüzün Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Kamu hizmetlerinin daha verimli ve etkin yürütülebilmesi için denetleme görevi yapan basın çalışanları, ülkemizin bütün alanlarda gelişmesi adına önemli katkılar sağlamakta ve vatandaşla devlet arasında irtibat kurmaktadırlar.

Kamuoyunun objektif ve doğru bilgilendirilmesi, vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması ancak basının haklarının korunması ile mümkündür.

Basın mensuplarının, Üniversitemizde yaptığımız bütün çalışmaları yerinde takip ederek hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyu ile paylaşıp üniversitemizin yerel ve ulusal düzeyde tanıtımına katkıda bulunmalarını da memnuniyetle karşılıyoruz.

Tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla önemli bir kamu görevini yerine getiren tüm basın çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum.

Görevlerini ifa ederken şehit olan basın mensuplarımız Âdem Yavuz ve İsmail Güneş’i de rahmetle anıyorum.

Prof. Dr. Alim Yıldız

Haber Tarihi : 10.01.2019