Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Öğrencilerinden Büyük Başarı

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Öğrencilerinden Büyük Başarı  Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası KATA branşında Üniversitemizi temsil eden Nurgül Mert ve Zahide Kaya büyük başarı sağlayarak yarışmalarda ikinciliği elde ettiler. Aynı yarışmada 52 kiloda serbest judo branşında yarışan öğrencimiz Fatma Geyik ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Judo branşında Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek başarılı sporcularımızın her zaman yanlarında olacaklarını, maddi ve manevi olarak destek vereceklerini belirtti.

Antrenör Hakan Cebeci'nin de katıldığı  ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen öğrencilere başarı belgelerini verdiler.

Haber Tarihi : 16.11.2016