Üniversitemize Fidan Bağışı

Ülkemizde yer alan çeşitli üniversitelerin yerleşkelerine fidan bağışında bulunan Sohta Sinan Eğitim ve Hizmet Vakfı 2019 yılı etkinliği olarak Üniversitemiz yerleşkesine fidan bağışında bulundu.

Daha önce Şanlıurfa Harran Üniversitesi, Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Edirne Trakya Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yerleşkesine fidan diken Sohta Sinan Eğitim ve Hizmet Vakfı Üniversitemizin yerleşkesinin daha yeşil olmasına katkıda bulundu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Vakıf kurucu üyelerinden Zeki Balcıoğlu ve Mustafa Sağlam, Üniversitemiz yerleşke alanı içerisinde bulunan gölet alanında yapımına başlanan Arboretum Projesi kapsamında 1500 adet farklı cins ağaç dikeceklerini belirttiler.

Haber Tarihi : 01.07.2019