Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğrencilerinden Seminer ve Teknik Gezi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencileri, sektörü daha iyi tanımak, sektörle ilgili bilgiler almak için “Sektöre Hazırlık” semineri düzenlediler.

İİBF Konferans Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacılar Ticaret Bakanlığı Sivas İl Müdürü İdris Sayımlar, ESTAŞ İthalat Operasyon Sorumlusu Seda Karasu, Girişimci ve İşletmeci Sayın Sebahattin Selvi, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından seminere geçildi.

Seminerde Ticaret Bakanlığı Sivas İl Müdürü İdris Sayımlar gümrük, ithalat ve ihracat, ESTAŞ İthalat Operasyon Sorumlusu Seda Karasu ESTAŞ ve ithalatları ile Sebahattin Selvi işletme yönetiminde yapılan yanlışlar ve yatırım planlaması hakkında öğrencilere bilgi verdiler.

Seminer sonunda katılımcılara plaket verilmesiyle birlikte program sona erdi.

TÜDEMSAŞ’a Teknik Gezi

Seminerin ardından Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğrencileri şehrimizin ekonomik lokomotifleri arasında yer alan TÜDEMSAŞ hakkında bilgi almak, TÜDEMSAŞ’ın ülke ekonomisine yaptığı katkıları yerinde görmek için teknik gezi düzenlediler.

Haber Tarihi : 07.11.2019