“Uluslararası Öğrenci Değişim Programı Fırsatları ve Deneyimler” Konulu Program Düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) tarafından “ Uluslararası Öğrenci Değişim Programı Fırsatları ve Deneyimler” konu program düzenlendi. 

 

4 Eylül Kültür Merkezinde düzenlenen programa SBF Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Programın açılış konuşmasını yapan SBF Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın uluslararası programlara katılımın öneminden bahsederek katılımcılara teşekkür etti. Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu ise üniversitemizin Uluslararası Değişim Programlarına katılımdaki başarısından ve öğrencilerimize sağlanan imkânlardan bahsetti.

 

Sonrasında, Uluslararası İlişkiler Ofisinde görev yapan Öğr. Gör. Emre Seven Erasmus Programı hakkında bir tanıtım sunumu gerçekleştirdi. Ardından, Beslenme ve Diyetetik bölümünde görev yapan Arş.Gör Tuba Tekin, Arş.gör Mehmet Çavdar ve Sağlık Yönetimi mezunu Beren Karcı Aksan katıldıkları Erasmus programı ile ilgili deneyimlerini paylaştılar. Son olarak Öğr. Gör. Emre Seven “Kültür Şoku” konulu bir konferans verdi.

 

Program sonunda konuşmacılara SBF Dekanı Prof. Dr. Hatice Tel Aydın tarafından teşekkür belgesi verildi.
 



Haber Tarihi : 20.05.2022

AYLARA GÖRE HABERLER