İş Kulübü Eğitimi

10-12 Mart tarihleri arasında Sivas Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kariyer Planlama, Uygulama ve Araştırma Birimi tarafından Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik “İş Kulübü Eğitimi” programı düzenlendi.

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa İŞKUR Şube Müdürü Kazım Özcelep, İş ve Meslek Danışmanları Rabia Günay, Demet Durak, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından başlayan programda İş ve Meslek Danışmanları Rabia Günay ve Demet Durak tarafından 2 gün boyunca öğrencilere; iş arama becerileri, iş gücü piyasa, öz geçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri konusunda bilgi verildi.

Program, İŞKUR Şube Müdürü Kazım Özcelep ve İş ve Meslek Danışmanları tarafından öğrencilere sertifika verilmesiyle son buldu.

Etkinlik Tarihi: 10.03.2020

Haber Tarihi : 17.03.2020