Tüm Çalışmalarımız Personelimiz, Sevgili Öğrencilerimiz Ve Güzel Bir Üniversite İçin...

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimimizin öğrencilerimizin eğitim kalitesini, personelimizin çalışma standartlarını yükseltmek amacıyla yürüttüğü çalışmalara bir yenisi daha eklendi.


Göreve geldiği günden bu yana eğitim ve bilimsel çalışmalar başta olmak üzere yolların ve kaldırımların yapılması, trafik levha ve ışıklarının yenilenmesi, 160 bin ağacın dikilmesi, binaların tamir edilmesi, aletlerin modernizasyonu gibi konularda yenilenme ve değişime yönelik bir dizi çalışma yürüten Rektörümüz Personel Yemekhanesi’nde de yenilik yaptı.


Daha önce personel kimlik kartıyla yemek yiyebilme imkânı sağlanırken, şimdi de 2’nci katta yer alan lokantanın daha ucuza yemek çıkarabilmesi için yürütülen çalışmada sona gelindi.


2’nci katta Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığınca alakart şeklinde verilen yemek hizmeti yapılan yemek ihalesi ile 2 Ocak 2019 tarihinden “Alternatif Yemek Menüsü” şeklinde verilecek.


Lokanta kısmını kullanacak personelin mağdur olmaması için kurumsal kimlik kartlarını yanlarında getirmeleri ve para yükleme terminallerinden veya kampuskart.cumhuriyet.edu.tr/ adresinden kredi kartı ile ücret yüklemeleri gerekmektedir. Kredi kartı ile yemek satış işlemi yapılmayacaktır.


Yüklenici firma bu tarihten itibaren 2 çeşit ana yemek, 2 çeşit pilav, 2 çeşit çorba ve 8 çeşitten oluşan salata, tatlı, içeceklerden oluşan açık büfe şeklinde personelimize daha ucuza yemek verecek.


Tüm gayretimiz personelimiz, sevgili öğrencilerimiz ve güzel bir üniversite için...



Haber Tarihi : 28.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER