Üniversitemiz Uluslararası Çalışmalarına Devam Ediyor

Üniversitemiz yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da adını duyurmak, uluslararası etkinliğini artırmak için faaliyetlerine devam ediyor.

Bu kapsamda, 17-18 Ekim 2019 tarihleri arasında Üniversitemiz ile Pakistan İslamabad Uluslararası İslam Üniversitesi Erasmus ve ikili çalışmalarla ilgili anlaşma imzalandı.

İmza törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr Ali Aksu ve İslamabad Uluslararası İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmed Yusuf A. El-Draiweesh’nin katıldı.

Prof. Dr. Ünal Kılıç konu ile ilgili yaptığı açıklamada Pakistan’ın Türkiye ile dost ve kardeş olduğunu belirterek iki üniversite arasında imzalanan anlaşmalarla bu dostluğun daha artacağını söyledi.

İmza töreninin ardından heyetimiz İslamabad Büyükelçiliğimizi ve Maarif Vakfı okullarımızı da ziyaret ederek eğitim ve kültürel alanda Pakistan'da neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Haber Tarihi : 23.10.2019