Rektörümüz Şarkışla İlçesinde Bir Dizi İnceleme ve Ziyaret Gerçekleştirdi

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal Kılıç, Şarkışla ilçesinde yapımı devam eden Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

 

Ziyarette Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doktor Öğretim Üyesi Miraç Burak Gönültaş ve Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları da hazır bulundu.

 

Yapımı devam eden Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nda incelemelerini tamamlayan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “2012'de yapımına başlanan binanın yarım kalan kısımlarının da tamamlanmasının ardından okulumuz hizmete girecektir. Bina bitip teslim alındıktan sonra YÖK'ten ilgili bölümlere öğrenci isteyeceğiz. Öğrencilerin alınmasıyla Üniversitemiz yeni bir yüksekokul faaliyete geçmiş olacak, bu durum Şarkışla İlçemiz için de iyi olacaktır.” dedi.

 

Rektörümüz Yıldız ve beraberindekiler daha sonra Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş ve Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz’u ziyaret ederek ilçede faaliyete geçecek Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu hakkında görüş alışverişinde bulundular.



Haber Tarihi : 25.06.2018

AYLARA GÖRE HABERLER