Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nda Anma Programı

Üniversitemiz Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu’nda öğrenciler Âşık Veysel'in doğumunun 123. yılı dolayısıyla pasta kesip ozanın türkülerini seslendirdi.

Programa Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, okul yöneticileri ve öğrenciler katılarak Âşık Veysel'in doğumunun 123. yılı dolayısıyla pasta keserek ozanın herkes tarafından sevilen türkülerini hep birlikte seslendirdiler.

Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevzat Balıkçıoğlu, yaptığı açıklamada, ilk kez ozanın doğum gününü kutlamak için program yaptıklarını belirterek, "Bugün 25 Ekim, okulumuzun ismini taşıyan Âşık Veysel'in doğum günü. Barışın, sevginin, hoşgörünün en önemli temsilcilerinden Âşık Veysel'i rahmetle, minnetle ve şükranla anıyoruz." dedi.

Haber Tarihi : 01.11.2017