Öğrencilerin Yarıyıl Tatili ve Karne Heyecanı

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı sömestr tatiline girilmesi nedeniyle Üniversitemiz Vakfı Özel Mahir Sevim Özduman İlkokulu öğrencileri, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’dan karnelerini aldı.

Karne dağıtımı töreni nedeniyle düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Danışmanları Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük fedakârlık gösteren öğretmenlerimize teşekkür ederek çocuklarımızın tatillerini hem eğlenerek hem de dinlenerek geçirmelerini ve ikinci yarıyıla daha enerjik bir şekilde girmelerini, eğitici, öğretici sosyal etkinliklerle zamanlarını iyi değerlendirilmelerini istedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber Tarihi : 20.01.2017