2018 Yılının İlk Akademik Unvan Değişikliği Programı Gerçekleştirildi

 Üniversitemizde akademik unvanları değişen öğretim üyeleri için düzenlenen törende Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent karolarına atamaları yapılan öğretim üyelerimize belgeleri verildi.


Programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcımız, Rektör Danışmanlarımız, Genel Sekreterimiz ve Akademik alanda yükselen öğretim üyelerimiz katıldı.


Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız konuşmasında, “Akademisyenlikte belli aşamalar var. Araştırma görevliliği ile başlıyoruz, doktora, yardımcı doçentlik, doçentlik, profesörlük derken böyle devam ediyor. Biz daha önceki yıllarda toplu olarak yapılan bu töreni 15-20 hocamız kadro aldığında bir sohbet ortamında, aile ortamında kutlayalım istedik. Şu zamana kadar bu şekilde 10’a yakın toplantı yaptık. İnşallah bundan sonrada yapacağımız işlerle üniversitemizi daha güzel hâle getireceğiz. Hocalarımızın, öğrencilerimizin, çalışanlarımızın rahat ettiği bir kampüs, öğrencilerimizin iyi eğitim aldığı, hocalarımızın da bilimsel noktada tam destek aldığı bir üniversite olma yolunda ilerliyoruz. Buna sizin de büyük katkılarınız oldu. Geçen hafta akademik teşvik programında bir araya geldik, yüzde yüz yirmi beş oranında gelişimimiz var. Bu da bizi sevindiriyor. Hep birlikte güzel şeyler yapacağız, sizleri kutluyorum. Yeni göreviniz size, ailenize ve üniversitemize hayırlı olsun.” dedi. 

Profesör unvanı alan akademisyenlerimiz: Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Yıldız ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi Manduz; Doçent unvanı alan akademisyenlerimiz: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Osman Alacahan, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Soner Doğan, Doç. Dr. Ayla Arseven ve Doç. Dr. Şenal Elaldı, Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bekir Zengin, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Bağda, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Fuat Özyonar ve Doç. Dr. Mehtap Erşan, Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Başbuğ; Yardımcı Doçent unvanı alan akademisyenlerimiz; Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Barış Sarıakçalı, Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyeleri, Yrd. Doç. Dr. Melih Ülgey, Yrd. Doç. Dr. Zeynep Çoban Büyükbayraktar ve Yrd. Doç. Dr. Esra Altunsoy program içinde konuşma yaparak mutluluklarını dile getirdiler.
 
Son olarak konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız; “Üniversiteye sahip çıkmamız gerekiyor. Geçenlerde bir basın toplantısı yaptık 44. yılımızı kutladık. Neler yaptık, neler yapılıyor, bunlarla ilgili bilgiler verdik. Üniversitede çok güzel çalışmalar oluyor.” şeklinde konuştu.
 
Program sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, unvanları değişen öğretim üyelerimize belgelerini verdi.
 



Haber Tarihi : 21.02.2018

AYLARA GÖRE HABERLER