Başbakanımız Müjdeledi

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bir dizi açılış için şehrimizi ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada Bakanlar Kurulu’ndan çıkan kararla Üniversitemiz Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu’nun Turizm Fakültesi’ne dönüştürüldüğünü söyledi.

İkinci Üniversitenin Müjdesini Verdi

Başbakan Yıldırım, “İkinci bir üniversite yapacağız demiştik. Sizin evladınız Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Bakanımız bu konuda çalışmaları başlattı. İlgili komisyona konu geldi. Bununla ilgili inşallah önümüzdeki dönemde ikinci üniversiteyi Sivas’a kuruyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Başbakan Yıldırım’a bu ziyaretinde 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen ve il protokolü eşlik etti.

Haber Tarihi : 09.08.2017