Merhum Öğrencimiz Anısına Hatıra Ormanı

 Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Üniversitemiz İletişim Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencimiz Gökberk Kadir Aşçıoğlu’nun anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

 

Hatıra ormanı ağaç dikim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın yanı sıra İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemal Ağırman, öğretim elemanları, öğrenciler ile merhum öğrencimizin ailesi katıldı.

 

Hatıra ormanı ağaç dikim etkinliğine katılan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “İletişim Fakültesi 3’üncü sınıf öğrencimiz Gökberk Kadir Aşçıoğlu’nun elim bir hastalıktan vefat etmesi üzerine hatırasını yaşatmak için bir hatıra ormanı oluşturduk. Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun. Bildiğiniz üzere akademik ve idari personelimiz ile öğrencimiz adına her yıl bir ağaç dikiyorduk. Bugünde böyle birde hatıra ormanı meydana getiriyoruz. Bu ağaçlar ile inşallah öğrencimizin hatırasını yaşatacağız. Allah mekânını Cennet eylesin. Ailesine sabır versin.” dedi.

 

Etkinliğe katılan öğrenciler adına söz alan İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencisi Bilgehan Özaydın, “Bugün rahmetli olan arkadaşımız Gökberk Kadir Aşçıoğlu adına oluşturulan hatıra ormanı ağaç dikimi için bütün arkadaşlarım, bütün fakülte olarak buradayız. Hepsine teker teker teşekkür ederim. Arkadaşımızın ismi yaşasın, bir can olsun. Biz de onun anısını hep yaşatmak için böyle bir organizasyon yaptık. Rektörümüze ve hocalarımıza geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Arkadaşımıza Allah rahmet eylesin, mekânı Cennet olsun. Ailesine sabır diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Fidan dikiminin ardından Gökberk Kadir Aşçıoğlu’nun ailesi oluşturulan hatıra ormanından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

 



Haber Tarihi : 08.11.2018

AYLARA GÖRE HABERLER