Milletvekilinden Rektörümüze Ziyaret

27. Dönem AK Parti Sivas Milletvekili seçilen Semiha Ekinci ve ekibii Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade edene Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Allah hayırlı uğurlu etsin, hayırlı hizmetler nasip etsin. Şehrimiz, ülkemiz, mazlum coğrafyamız sizden hizmet beklemektedir. Biz de üniversite olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Üniversitemizin şu anki en büyük problemi akademik kadro problemidir. Profesörlük, doçentlik ve diğer unvanlarda kadro bekleyen hocalarımız var, bunlara kadro yetersizliğinden dolayı kadro veremiyoruz. Bu konuda sizden yardım bekliyoruz.” şeklinde konuştu

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise, “Cumhuriyet Üniversitesi hem bizim hem şehrimizin göz bebeğidir. Şehrimizin en önemli değeridir. Biz de bugün sizleri Ankara’ya gitmeden önce ziyaret etmek istedik. İnşallah bundan sonraki süreçte hem üniversitemizin hem de şehrimizin gelişmesi adına ortak çalıştık bugüne kadar, bundan sonra da inşallah yapılacak her güzel çalışmanın destekçisiyiz. Söylediğim gibi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bu şehrin en önemli markası, en önemli değeridir. Şehre can katan bir kuruluşumuzdur. Bunun bilincindeyiz, inşallah üniversitemizin daha da gelişmesi daha da ileri gitmesi için bizlerin üzerine düşen ne görev varsa sizlerle beraber yapmaya hazırız.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, milletvekili Semiha Ekinci’ye kendi yazdığı kitabı hediye etti.

Haber Tarihi : 06.07.2018