Hastanemiz Başhekimliğinde Görev Değişimi

Bilim üretmenin geleceğe yön vereceğine inanan ve değişerek gelişen bir üniversite için çalışmalarını sürdüren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimimiz son yıllarda sağlık alanında atılan adımlarla adından sıkça söz ettiriyor. 


2018 yılı içerisinde deri hastalıklarını iyileştiren kozmetik ürünün geliştirilmesi, genetik kalp damar hastalıklarına karşı geliştirilen ilaç ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığına ilaç üretilmesi için gerçekleştirilen çalıştay başta olmak üzere bir dizi çalışmaya imza atılmıştı. 

Bu ve buna benzer çalışmaların artarak devam etmesi ve yeni bir soluk getirmek amacıyla Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde görev değişimi gerçekleştirildi. 

2 yıllık görev süresi dolan Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’dan görevi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan teslim aldı. 
Başhekimlik makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra konuşan Prof. Dr. Ahmet Yılmaz yeni başhekimin hep yanlarında olacaklarını ifade ederek kendisine ve ekibine başarılar diledi.

Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan ise konuşmasında, verdiği hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Ahmet Yılmaz’a teşekkür ederek, “Kendisiyle birlikte çalıştık. Özellikle kurumunu düşünen, kurumu her zaman öncelikli tutan bir yönetim sergiledi. Çok deneyimli ve tecrübeli hocamız. Biz de umarım kendisi kadar başarılı oluruz.” ifadelerine yer verdi.
 



Haber Tarihi : 12.02.2019

AYLARA GÖRE HABERLER