Rektörümüzün Ramazan Bayramı Mesajı

Birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en sıcak bir şekilde hissedildiği Ramazan Ayı’nı huzur içerisinde tamamlayarak, toplumumuzu kaynaştıran ve kardeşliğimizi pekiştiren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizi biz yapan ve millet olarak kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan manevi değerlerimizin, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun, yalnızca Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmayarak her daim sürekli olması en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; Üniversitemiz mensuplarının, sevgili öğrencilerimiz ve kıymetli ailelerinin, Sivaslı hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Prof. Dr. Alim Yıldız – Rektör

Mesajı izlemek için tıklayınız:

NOT: Bayramlaşma programı 18 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Rektörlük Makamında yapılacaktır. Tüm personelimiz davetlidir.

Haber Tarihi : 14.06.2018