Üniversitemiz Önemli Markaların Gözdesi

Üniversitemizin hem Sivas çapında hem de Türkiye çapında kamu kurum ve kuruluşları ile olan iyi ilişkileri gün geçtikçe artarak daha da güçleniyor.

Eğitimde kaliteyi önceleyen Üniversitemiz, öğrencilerimizin iş sahasına atılmadan önce pratik kazanmaları için yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Konaklama İşletmeciliği öğrencilerimizin Rixos Oteller Grubu’nda staj yapabilmeleri için görüşmeler gerçekleştirilti. Bu kapsamda Rixos Oteller Grubu adına İnsan Kaynakları Direktörü Kamil Gökalp, Turizm Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Erkan Sağlık, Yüksekokulumuz Konaklama İşletmeciliği öğrencileri için Rixos Otellerinde staj imkânının olmasının, hem öğrencilerimiz hem okulumuz hem de Rixos Otelleri için büyük bir şans olduğunu ifade etti.

Ziyaretin ardından Konaklama İşletmeciliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerimize Türkiye ve Dünya'daki Rixos Otellerinin kısa bir tanıtımı yapıldı. Sektördeki son gelişmeler ve turist sayısındaki ivmenin tekrar yakalanması için yapılan çalışmalar hakkında öğrencilerimize teferruatlı bilgi verildi. 



Haber Tarihi : 12.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER