Bireyler Arası İletişim Konferansı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu tarafından “Bireyler Arası İletişimi Olumsuz Etkileyen Konuşma Sorunları” başlıklı konferans düzenledi.

Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa öğretim elemanları, konuşmacı Havva Şeker ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından konferansa geçildi.

Havva Şeker, konuşma nedir, insan vücudundaki konuşma düzenleri, artikülasyon bozukluğu sebebleri ve dil bağı-geniz eti konuları hakkında bilgiler aktardı.

Konferansın ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Teknolojileri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Taş Divrik, konuşmacı Havva Şeker’e teşekkür belgesi ve çiçek verdi.

Haber Tarihi : 20.12.2019