Turizm Fakültesinden Sevgi Evlerine Materyal Desteği

Turizm Fakültesi Bilinçli Tüketim ve Tüketici Kulübü öğrencilerimiz güzel bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

Proje hakkında bilgi veren Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Şükran Karaca, örnek bir proje yaptıklarını ve Geri Dönüşüm Atölyesi bünyesinde görev alan öğrenciler tarafından üretilen materyallerin Sevgi Evleri’ndeki çocuklara ulaştırıldığını söyledi.

Karaca, “Geçtiğimiz yıl faaliyete geçirdiğimiz kulübümüzde amacımız; öğrencilerin tüketim bilincini artırmak, aşırı tüketimin önüne geçmek için gönüllü sadelik konularına dikkat çekmek, mevcut ürünleri sürdürülebilirlik kapsamında tekrar kullanmak veya ihtiyacı olan kişilere ulaştırma konusunda üyeleri bilinçlendirmektir. Bu amaç doğrultusunda Geri Dönüşüm Atölyesi’ni kurduk. Atölyede çalışmak isteyen öğrenciler, ellerindeki malzemelerle çocuklar için oyuncak, kıyafet, aksesuar vb. ürünleri yaptılar. Bizler de bu malzemeleri çocuklara ulaştırdık. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve destek veren fakülte yönetimimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber Tarihi : 07.10.2019