BESYO Öğrencileri Spor Materyalleri Sergisi Düzenledi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz tarafından spor materyalleri sergisi düzenlendi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu’nda gerçekleştirilen sergiye Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Gül, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Mehmet Gül sergi hakkında bilgi verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, “Emeği geçen arkadaşları kutluyorum. Bu tür çalışmalar öğrencilerimizin ufuklarını açmakta. Bu tür çalışmaların devamını diliyorum.” dedi

Açılışı gerçekleştirilen sergiyi gezerek öğrencilerden bilgi alan Prof. Dr. Ataseven, materyallerin spor alanında vizyon açacağını belirterek öğrencilere başarı diledi.

Haber Tarihi : 18.12.2017