Atamaları Yapılan Akademik Personel İçin Program Düzenlendi

Üniversitemizde Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent kadrolarına atanan öğretim üyelerimiz için bir program düzenlendi.

Personel Yemekhanesi Protokol Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Enis Baha Biçer, Genel Sekreter Doç. Dr.Hakan Yekbaş ve atamaları yapılan akademik personel katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Görevde yükselen siz değerli hocalarımızla bir araya gelmek istedik. Bu programlarımızı önümüzdeki yıllarda daha da geniş hâle getirerek sizler ve ailelerinizle daha nezih bir ortamda bu şekilde buluşmak isteriz. Sizleri özel olarak davet ettik. Sizler Üniversitemiz ve bizler için değerlisiniz. Sizlerden bilimsel anlamda çalışmalar yapmanızı ve bu görevinizi layık bir şekilde yerine getirmenizi rica ediyoruz. Bilimsel çalışmalarınızda bizler sonuna kadar sizleri destekliyoruz. Atamalarınız hayırlı olsun.” dedi.

Programa katılan öğretim üyeleri, böyle bir programı düzenlediğinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a teşekkür ederek, “Hakkaniyetli ve insan odaklı çalışmalarınızı kutluyoruz.” dediler.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, unvanı değişen öğretim üyelerine belgelerini ve hediyelerini verdi.

 

 



Haber Tarihi : 31.03.2017

AYLARA GÖRE HABERLER