Rektör Yardımcımız Kongre Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen Kongre Lisesi öğrencileriyle söyleşi programında bir araya geldi.

Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü’nün “Onlar da Buradaydı” projesi kapsamında Prof. Dr. Çimen, mezun olduğu okul olan Kongre Lisesi'ne konuşmacı olarak davet edildi.

Kongre Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Prof. Dr. Çimen, Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Ahmet Sevim, Kongre Lisesi Müdürü Orhan Zorlu ve öğrenciler katıldı.

Konuşmasında eğitim ve öğretim hayatından bahseden Prof. Dr. Çimen eğitimi ile birlikte futbol hayatını da sürdürdüğünü ifade ederek slayt eşliğinde öğrencilere gençlik yıllarının anılarını anlattı.

Başarının lise ve üniversite hayatının ardından gerçekleştiğini söyleyen Prof. Dr. Çimen,   “Oturduğunuz bu sıralar sizler için çok değerli. Ben bu sıralara tekrar dönmek istiyorum fakat dönemiyorum. Ama sizler bu sıralardasınız, bunun değerini bilin ve ona göre çalışın.” dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Çimen’e Kongre Lisesi Müdürü Orhan Zorlu tarafından hediye takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

youtu.be/l1w4b3wlOCU      SRT

youtu.be/bGb47RNHIb0      Vizyon 58