Rektörümüzden Şehit Annesine Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız 17 Mayıs 1998 yılında Hakkâri Çukurca’da şehit olan Fuat Topal’ın hastanemizde tedavi gören annesi Veziha Topal’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Rektörümüz daha sonra diğer hastaları da ziyaret ederek şifa dileklerinde bulundu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehidimizin annesi Veziha Topal, “Ben iki aydır hastane hastane dolanıyorum. Özel hastanelere gittim, birçok tedavi uyguladılar ama hastalığım geçmedi. En son Üniversite hastanesine geldim, tedavim burada yapılmakta.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Geçmiş olsun, Allah şifa versin. Her zaman şehit ailelerinin, gazi ve gazi ailelerinin yanındayız. Hastane başhekimim olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızla sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Şehidimizin kardeşi Şanser Topal ise, “Annem Veziha Topal’ı nefes darlığı şikâyetiyle hastaneye getirdik. Daha önce başka hastanelerde yaklaşık bir-iki ay tedavi oldu. Yalnız bu süre zarfında bir sonuç alamadık. En sonunda annemi Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesine getirdik. Sağ olsun Rektörüm ve diğer yetkililer bizleri ziyaret ederek ilgilendiler. Biz de annemizi önce Allah’a sonra onlara emanet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Şehit annemizi ziyaret ettikten sonra Rektörümüz, hastanemizde tedavi gören hasta ve yakınları ile görüşerek acil şifa dileklerini iletti. İstek, sorun ve taleplerini de alarak ilgili personele gereğinin yapılması talimatını verdi.
 
 



Haber Tarihi : 24.01.2019

AYLARA GÖRE HABERLER