Banka Maaş Promosyonu İhalesi Sonuçlandı

Üniversitemiz tarafından 7 Mart 2017 Salı günü yapılan Banka Promosyon ihalesini 3.012 TL’lik teklifiyle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Cumhuriyet Üniversitesi-Sivas Şubesi kazanmıştır. Bu sonucun hem Üniversitemiz hem de Vakıflar Bankası için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Söz konusu promosyon tutarı, Vakıflar Bankası’nın bütün kurumlar bazında ödediği en yüksek tutar olduğu gibi, elimizdeki bilgilere göre Türkiye’de bugüne kadar yapılan banka promosyon ihaleleri arasında da en yüksek miktardır.

Bankayla imzalanacak protokol gereği, promosyonlar Ramazan Bayramı öncesinde eski sözleşmenin bitiminden sonraki ilk maaş ile birlikte 15-18 Haziran 2017 tarihleri arasında personelimizin maaş hesabına tek seferde yatırılacaktır.

Bu vesile ile ihale şartnamesinin hazırlanmasından sonuçlandırılmasına kadar emek harcayan ihale komisyonu üyelerine, Vakıflar Bankası personeline Üniversitemiz adına teşekkür ediyorum.  Prof. Dr. Alim YILDIZ - Rektör

Haber Tarihi : 07.03.2017